Europa Conference League

Ιταλικά ΜΜΕ: «Εξαντλούνται και τα 9.000 εισιτήρια από τους οπαδούς της Φιορεντίνα»

Ανάρπαστα έχουν γίνει τα 9.000 εισιτήρια που δικαιούται η Φιορεντίνα, σύμφωνα με την «Corriere Fiorentino», με τους φίλους της ομάδας να ψάχνουν πτήσεις και πλοία για να φτάσουν στην Αθήνα.

«Τρέλα» φαίνεται να κυριαρχεί στους οπαδούς της Φιορεντίνα ενόψει του τελικού του Europa Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena(22:00).

Παρά τις αρχικές φήμες πως οι «βιόλα» θα επιστρέψουν εισιτήρια στην UEFA, το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει κι οι Ιταλοί θα δώσουν δυναμικό «παρών» στον τελικό της Ν.Φιλαδέλφειας. Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «Corriere Fiorentino», τα 9.000 εισιτήρια που δικαιούται η αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» εξαντλούνται και τονίζει πως η δυσκολία πλέον για τους οπαδούς της Φιορεντίνα είναι το μεταφορικό μέσο, ψάχνοντας πτήσεις ,αλλά και πλοία, ώστε να βρεθούν στην Αθήνα στις 29 Μαΐου.

Υπενθυμίζουμε πως η διορία των «βιόλα» για να δηλώσουν στην UEFA τον αριθμό των εισιτηρίων που διέθεσαν στους φιλάθλους τους λήγει τη Δευτέρα, οπότε μέσα στη μέρα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα ενημερώσει για το αν τα «μαγικά» χαρτάκια εξαντλήθηκαν ή αν θα υπάρξουν κάποιες, έστω λίγες, επιστροφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x